فوق تخصص جراحی آرنج معمولا از روش های مختلفی برای درمان شکستگی استخوان های آرنج استفاده می کنند. به طور کلی آرنج دارای سه نوع استخوان است که اسم آنها شامل هومروس، رادیوس و اولنا هستند.
جراح آرنج و سایر متخصصان و فوق تخصصان برای خدمت به بیماران از ابزار های جراحی و یا حتی غیر جراحی برای رضایت و نجات بیماران از حوادث و اتفاقاتی که برای آنها پیش آمده است کمک میگیرند و بدون استفاده از آنها به راحتی نمی توان بر آنچه که وظیفه ذاتی پزشکان است پیروز شوند.
دلایل زیادی در آسیب رسیدن به مفصل آرنج دخالت دارند که باعث می شود درد هایی در بدن فرد احساس شود و نهایتا زندگی شخصی را نیز تحت تاثیر قرار دهد.
در شرایطی که فرد به حالت نشسته تمام وزن بدن خود را بر روی یکی از دستان خود قرار می دهد هر سه استخوان دچار فشار مضاعف می شوند و در آینده با آسیب دیدگی در قسمت آرنج مواجه می شوند.
فوق تخصص جراحی آرنج از روش های جدید و مدرن برای درمان بیماران مبتلا به شکستگی آرنج و یا دررفتگی و آسیب هایی که به این قسمت از عضو بدن ممکن است اتفاق افتاده باشد استفاده می کند و آن ها را درمان می نماید.
<<دکتر علیرضا فرهمندی فوق تخصص جراحی شانه و آرنج از کالج سلطنتی کشور انگلستان و بهترین فلوشیپ شانه و آرنج (فوق تخصص جراح )در تهران >>
دلایل زیادی برای شکسته شدن استخوان های آرنج وجود دارد. در برخی از مواقع استخوان ها دچار شکستگی می شوند ولی با توجه به نوع خفیف شکستگی می توان استخوان را صاف و به حالت اول در آورد و در برخی حالات دیگر استخوان ها به صورت کامل جا به جا شده اند و از حالت اصلی خود خارج شده اند که البته باید تحت عمل جراحی توسط فوق تخصص جراح آرنج قرار بگیرند.
برای جا انداختن شکستگی ها که باید توسط فوق تخصص جراح آرنج و متخصصان ارتوپدی انجام شود، در هنگام جراحی استخوان ها را در حالت اولیه خود و هم تراز با بقیه آنها جانمایی می کنند.
با وصل کردن و تراز کردن، استخوان ها به صورت تثبیت شده در می آیند و پس از مدتی شکل اولیه خود را بدست می آورند. اگر پزشک بخواهد بدون عمل جراحی باز اقدام به جانمایی استخوان ها کند، با روش های اتصال فیزیکی این کار را انجام می دهند.
در روش های عمل جراحی باز، فوق تخصص جراح آرنج از پیچ های مخصوصی که قابلیت همخوانی با بدن انسان را دارند و نیز از صفحات و سیم های با همان جنس برای جا انداختن و تثبیت کردن استفاده می کند. با این کار استخوان ها به صورت طبیعی بهبود می یابند. معمولا جراحی های باز آرنج با بیهوشی عمومی قابل انجام می باشد.
یکی از دلایلی که فوق تخصص جراح آرنج را به سمت و سوی جراحی آن سوق می دهد، پوکی استخوان است. این نوع بیماری در دراز مدت باعث شکستگی های متعددی در آرنج می شود.
افراد مسن بیشتر از سایر سنین در خطر پوکی استخوان و شکستگی هستند. برای جا انداختن شکستگی ها اصولا به عنوان اولین روش، تثبیت داخلی پیشنهاد نمی شود. در برخی حالات بنا به وضعیت بدنی بیماران روشهای درمانی از جمله دارو های مسکن و آتل ها و از این قبیل درمان ها انجام می شود.
<<دکتر علیرضا فرهمندی یکی از موفق ترین و بهترین فوق تخصص جراحی آرنج در ایران می باشند.>>
در برخی مواقع نیز فوق تخصص جراح آرنج بالاجبار بیمار را روانه اتاق عمل می کند. این موضوع می تواند دلایل زیادی داشته باشد. یکی از این دلایل، خارج شدن استخوان ها از حالت عادی و تراز اولیه ی آنها است.
دلیل دیگر می تواند این باشد که استخوانی که شکسته است از پوست بیرون زده شده باشد. در مواقعی نیز به دلیل شدت جراحات وارده استخوان آرنج ممکن است در چند جا شکسته شده باشد.
اگر بیمار در وضعیت این چنینی باشد پزشکان به طور معمول عمل جراحی ORIF را بر روی بیمار انجام می دهند تا به وسیله این کار حال عمومی بیمار بهبود و وضعیت استخوان آرنج در حالت طبیعی خود قرار گیرد.
در روز عمل شما برای جراحی بستری خواهید شد و بعد در اختیار دکتر بیهوشی قرار خواهید گرفت.متخصص بیهوشی و جراح شما موارد مربوط با شرایط عمل را با شما در میان خواهند گذاشت.در جراحی کامل تعویض مفصل آرنج شما بطور کامل بیهوش شده و در تمام طول عمل بخواب فرو خواهید رفت.
برای دستیابی به مفصل آرنج،جراح یک برش در پشت آرنج ایجاد خواهد کرد،بعد از ایجاد برش،جراح به آرامی عضلات را کنار زده تا به استخوان دسترسی پیدا کند.
پس از برداشت بافت اسکار جراح استخوان هومروس را برای جایگزینی قطعه فلزی اطراف مفصل آماده میکند.
جراحان یه لوله موقتی برای تخلیه مایع جراحی در مفصل قرار میدهند که بعد از چند روز از عمل میتوان این لوله را از بدن خارج کرد.
به طور معمول فوق تخصص جراح آرنج در وضعیت های بحرانی عمل باز را برای جا انداختن و تثبیت استخوان آن ترجیح می دهد. بسیاری از بیمارانی که از این طریق توسط متخصص ارتوپدی و یا فوق تخصص آن رشته تحت عمل جراحی قرار می گیرند بهبودی کامل خود را به دست می آورند و در برخی دیگر مشکلات را به دنبال دارد که در ذیل به آنها اشاره ای خواهد. البته شایان ذکر است که احتمال بروز عوارض خیلی کم است.
عفونت یکی از مواردی است که به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی توسط بیمار و همچنین بی توجهی به پانسمان به موقع بروز پیدا می کند که اگر به طور جدی مورد توجه قرار نگیرد امکان دارد خطرات به مراتب جدی تری را به دنبال داشته باشد.
یکی دیگر از مشکلات احتمالی خونریزی است. این امر اگر به هر دلیل رخ دهد و نتوان جلوی آن را گرفت باعث می شود بیشتر خون فرد هدر رفته و باعث ایجاد سرگیجه در فرد می شود که در حالات غیر عادی بیمار به تزریق خون نیاز پیدا می کند. آسیب عصبی نیز می تواند در دسته ی این عوارضات جای بگیرد که در نوع خود می تواند تاثیرات منفی خاص خود را داشته باشد.
یک سری عوارض دیگر نیز امکان دارد رخ دهد که شامل سفتی مفصل، بی ثباتی آن، ورم مفاصل، استفاده از صفحات و پیچ های شکسته، تراز نبودن استخوان و مشکلات ناشی از بی حسی که به دلیل حساسیت در برخی از افراد می تواند رخ دهد.
بیشتر دلایلی که در بالا ذکر شد می تواند به میزان مهارت و تبحر پزشک متخصص و فوق تخصص ربط داشته باشد. بر همگان مبرهن است که توانایی هر پزشکی در میزان موفقیت هر عمل جراحی از تاثیر فوق العاده ای برخوردار است.
مهارت و تبحر پزشک تاثیر بسزایی در بهبودی بیماران دارد و می تواند شرایط خوبی برای بیمار ایجاد کند تا به سرعت بهبودی حاصل گردد و به کارهای روزمره خود بازگردد.چیره دستی فوق تخصص جراحی آرنج برگرفته از دانش و تجربیات سالیان سالی است که با پشت کار و تلاش خود توانسته به این درجه از مهارت برسد.
<<دکتر علیرضا فرهمندی فوق تخصص جراح شانه و آرنج، اولین نفر در ایران>>
در شرایطی امکان دارد شکستگی های به وجود آمده بهبود نیابد و فرد بیمار بالاجبار به جراحی دوباره تن دهد.عوارض احتمالی که در بدن فرد ممکن است رخ دهد بر اساس سن و نوع شکستگی آرنج و بسیاری دیگر از دلایل می تواند متفاوت باشد. برای مثال بیماران دیابتی بیشتر در معرض اینگونه عوارض قرار دارند. در افرادی که دخانیات و سایر مواد دخانی را مصرف می کنند احتمال وقوع عوارض دور از انتظار نیست.
جراح آرنج عمل جراحی ORIF را در اکثریت موارد به عنوان یک روش فوری تلقی می کند. معمولا قبل از انجام هرگونه اقدام موثری متخصصین حوزه بهداشت، کلیه مدارک درمانی بیمار را که در گذشته انجام شده است را بررسی می کنند و در صورت لزوم معاینه های لازم را برای آمادگی هرچه بیشتر بیمار انجام می دهند.
برای آنکه پزشک متخصص اطلاعات درست و دقیقی از وضعیت آرنج بیمار داشته باشد، مطمئنا برای بیمار تصویربرداری از طریق اشعه ایکس و یا در شرایط جدی تر ام آر آی تجویز می شود که پس از انجام آن و مشاهده جواب آن توسط متخصص اطلاعات لازم را کسب می کند و تصمیمات لازم را اتخاذ می کند. غذاهایی که فرد خورده است و یا دارو هایی را که مصرف کرده است را فرد بیمار باید حتما به دکتر معالج اطلاع دهد.
بنا به تشخیص دکتر امکان آن می رود که جراحی آرنج به تعویق بیفتد. اگر این شرایط رخ دهد مطمئنا بیمار باید برای آماده شدن با دکتر خود مشاوره داشته باشد.
در صورت مصرف هر گونه داروی مسکن و یا داروهای رقیق کننده خون جراح آرنج از انجام عمل جراحی امتناع خواهد کرد. چرا که امکان دارد مصرف این دارو ها باعث خونریزی در حین عمل شده و پزشک معالج نتواند آن را کنترل کند. همچین از مصرف نوشیدنی و نیز غذا قبل از عمل خودداری نمایید.
توضیحاتی که جراح آرنج به بیمار می دهد می تواند خیلی حائز اهمیت باشد. اقداماتی که برای بیمار در حین عمل توسط پزشک متخصص و یا فوق تخصص انجام می شود به دلایلی همچون میزان جراحات وارده و وضعیت عمومی بیمار بستگی دارد. معمولا برای هر عمل تیمی از متخصصین و کادر درمانی با هم همکاری دارند.
انجام عمل جراحی با توجه به نوع آن می تواند در مدت زمان آن تاثیر گذار باشد. در حالت کلی اقدامات زیر در حین عمل توسط تیم پزشکی جراحی به انجام خواهد رسید. در ابتدای امر بیمار تحت تاثیر داروی بیهوشی قرار می گیرد و در طول تمام مراحل جراحی به هیچ عنوان بیدار نمی شود، برای همین است که نمی توان دارو خونریزی حین عمل را کنترل کرد.
البته امکان دارد در برخی حالات از بی حسی موضعی بهره بگیرند که فرد در حالت نیمه هوشیار می باشد. با توجه به اینکه علائم حیاتی در طول عمل باید تحت کنترل باشد، یک پزشک متخصص در حین تمامی مراحل جراحی ضربان قلب و فشار خون و … را به صورت جدی دنبال می کند.
بعضی از بیماران که با مشکل تنفسی همراه هستند، برای آنکه بتوانند به راحتی نفس بکشند یک لوله تنفسی در گلوی بیمار قرار می دهند. بعد از آنکه این مراحل به اتمام رسید، فوق تخصص جراح آرنج قسمتی که دچار آسیب شده است را تمیز می کنند و با توجه به محلی که آسیب دیده است را برش ایجاد می کند.
پس از آن جراح استخوان هایی را که شکسته است به طریق اصول و با روش های پزشکی خاص آنها را هم تراز و جا می اندازد. در ادامه ی کار جراح قطعات استخوانی را که جا انداخته است ثابت می کند. برای تثبیت قطعات از پیچ ها و صفحات و سیم و پین های مخصوصی که فاقد حساسیت با بدن انسان هستند استفاده می شود.
نهایتا پس از آنکه تمامی این مراحل به انجام رسید، نوبت به بستن ماهیچه و پوست اطراف آرنج می رسد که با انجام آن عمل جراحی به پایان می رسد.
پس از آنکه عمل جراحی به پایان رسید یک سری توصیه های پزشکی که توسط جراح آرنج گفته می شود باید مورد توجه قرار بگیرد و به صورت دقیق اجرا شود. در غیر این صورت نمی توان به روند مثبت عمل امیدوار بود.
پس از انجام هر عمل جراحی امکان داشتن درد به علت اقدامات انجام شده توسط پزشک وجود دارد که با تجویز دارو های مسکن می توان تا حدود زیادی از میزان آن کاست.
به پیش بردن رژیم غذایی توصیه شده توسط فوق تخصص جراح آرنج می تواند در روند بهبودی و برگشت به حالت اولیه بدن مثمر ثمر واقع شود. برای آنکه از نحوه ی انجام عمل و اطمینان یافتن از مثبت بودن آن و رفع کامل خطر باید دوباره همان مراحل اولیه تصویربرداری را انجام داد و پزشک با مقایسه مورد اول با نمونه ی نهایی حصول اطمینان از عملکرد خود و وضعیت بیمار را مورد ارزیابی قرار می دهد.
شاید یکی از مهمترین مسائلی که بیماران بعد از عمل روی آن تاکید می کنند، زمان ترخیص از بیمارستان است. جراح متخصص با توجه به میزان آسیب دیدگی و شرایط بدنی فرد تصمیم می گیرد که در چه زمانی بیمار را ترخیص کند.
آتل بستن یکی از مواردی است که مورد تایید پزشکان است. این مورد به دلیل ثابت نگه داشتن دست و آرنج که باید به صورت بدون حرکت باشد. توصیه می شود برای حرکت دادن دست با پزشک خود حتما مشاوره بگیرید تا از آسیب های وارده جلوگیری شود.
به طور کلی دستورالعمل هایی که پزشک برای بیمار تعریف و تجویز میکند باید مو به مو اجرا شود. در برخی از موارد امکان دارد داروهایی که فرد به عنوان مسکن استفاده می کند،عوارض هایی را به دنبال داشته باشد که در صورت بروز هرگونه علائمی باید با پزشک معالج خود موضوع را مطرح کنید. داشتن رژیم غذایی متناسب با بیماری و شرایط بدنی که معمولا سرشار از ویتامین و کلسیم برای بهبودی استخوان های بیمار لازم و ضروری به نظر می رسد.
<<دکتر علیرضا فرهمندی فوق تخصص جراحی آرنج و شانه که مدرک خود را از کالج سلطنتی انگستان اخذ کرده است>>
به صورت کلی در صورت بروز هرگونه علایم و نشانه ای در بدن پس از عمل جراحی، باید با پزشک متخصص و یا Elbow Surgeon خود تماس داشته و مشاوره بگیرید و نسبت به رفع مشکل اقدام نمایید. یکی از این علائم ایجاد قرمزی غیر عادی در محل جراحی و یا تورم و برش های غیر عادی در زخم است. مورد دیگر داشتن تب و لرز شدید و یا احساس درد شدید در بازو های فرد بیمار. بی حسی دست ها و بازو ها هم می تواند یکی از علائمی باشد که به طور جد باید پیگیری شود و پزشک معالج به آن توجه داشته باشد.
معمولا پس از انجام عمل جراحی و گذراندن دوران نقاهت پس از عمل، به دلیل ثابت ماندن آرنج حتما باید به مدت جلساتی که پزشک متخصص تشخیص می دهد عضلات به وسیله دستگاه های فیزیوتراپی گرم شوند تا فرد بتواند به راحتی با آرنج خود کار کند و قدرت خود را بازگرداند.
ورزش های سبک می تواند در بهبود یافتن بیمار تاثیر بسزایی داشته باشد. در برخی موارد پس از چند ماه ورزش بیمار می تواند به زندگی عادی خود باز گردد.
یکی از دلایلی که فوق تخصص جراحی آرنج را به سمت جراحی آن سوق میدهد پوکی استخوان که در دراز مدت سبب شکستگی های زیادی میشود.
در بعضی مواقع استخوان دارای شکستگی خفیف میشود که میتوان استخوان را صاف و به حالت اول برگرداند ولی در برخی موارد استخوان جابجا شده و از حالت اصلی خود خارج شده است که نیاز به جراحی توسط فوق تخصص آرنج دارد.
بطور معمول فوق تخصص جراحی آرنج در شرایط بحرانی عمل باز را برای جا انداختن و تثبیت استخوان آن انجام میدهد.
اولین نکته جراح برای بیمار عکسبرداری با اشعه ایکس یا در شرایط حادتر ام آر آی را تجویز میکند . نکته دوم بیمار باید در مورد داروهایی که استفاده میکند یا نوع تغذیه خود اطلاعات کامل را در اختیار جراح قرار بدهد.
زمانیکه جای عمل شده دچار قرمزی یا تورم شده و همچنین دچار تب و لرز یا درد شدید در قسمت بازوها و بی حسی آن هستید.
اگر جراحی با بهترین شرایط انجام بشود بین 4 تا 6 ماه زمان میبرد تا بهبودی کامل آرنج را بدست آورید.
59 Comments
خواستم تشکر ویژه ای کنم از آقای دکتر فرهمندی برای جراحی آرنج دستم، خدا رو شکر بعد از عمل و مراقبت هایی که ایشون دادند میتونم کارهای روزمره ام رو مثل گذشته انجام بدهم
ممنون از همراهی تان انشااله در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید
سلام وقت بخیر آرنج من بدلیل تصادف دچار شکستگی شده خواستم بپرسم ایا نیاز به جراحی داره یا بدون جراحی قابل درمان هستش؟
باید میزان شکستگی مشخص بشود بعد از گرفتن عکس میتونم دقیق تر خدمت شما این مورد را عرض کنم، این نکته را بگم که بعضی از شکستگی ها بدون جراحی هم قابل درمان هست
سلام آقای دکتر من حدود 4 ماهه آرنج و کتف دست چپم درد میکنه طوریکه نمیتونم دستمو بالا بیارم حتی به پشت هم نمی تونم ببرم ممنون میشوم راهنماییم کنید
سلام باید ابتدا عکس رادیولوژی بگیرید برای بنده ارسال کنید تا دقیق تر بتوانم شما رو راهنمایی کنم بعد از دیدن عکس میتونم بهتون بگم که نیاز به عمل جراحی دارید یا خیر
سلام وقت بخیر تعویض مفصل آرنج به چه علت و چگونه انجام خواهد شد
سلام چندین بیماری باعث میشه .یک آرتریت روماتوئید که باعث از بین رفتن غضروف و سفتی آن میشود.دوم استئو آرتریت که باعث ساییدگی استخوان ها در کنار هم میشود.مورد سوم شکستگی شدید یک یا چند استخوان آرنج هست که باعث میشود آرنج نیاز به تعویض داشته باشد.
سلام اقای دکتر من شهرستان هستم آرنج دستم بدلیل افتادن از ارتفاع دچار شکستگی شده میخواستم بپرسم ایا با بیمه قرارداد دارید و من میتونم برای اینکار اقدام کنم یا خیر
سلام لطفا با شماره کلینیک تماس بگیرید تا منشی توضیحات لازم رو در این مورد خدمت شما ارائه بدهند.
سلام وقت بخیر من آرنجم دچار آسیب شده رفتم عکس گرفتم میخواستم بپرسم چطور میتونم عکسها رو برای شما ارسال کنم بررسی کنید
سلام لطفا با شماره کلینیک تماس بگیرید منشی بطور کامل شما را راهنمایی خواهد کرد.
من آرنج دستم دچار مشکل شده خواستم بدونم هزینه جراحی آرنج چقدر میشود؟
سلام باید در ابتدا عکس شما رو مشاهده کنم و با توجه به میزان آسیب هزینه را خدمتتان اعلام میکنم
سلام وقت بخیر
من ورزشکار رشته بوکس هستم که دچار درد آرنج شده ام
چهار پنج ساله هرجا میرم درست نمیشه
وقتی گارد بوکس وامیسم و از روی گاردم ضریه میزنن آرنجم درد میکنه
بعضی وقتا هم وقتی مچ میندازم یا موقع تا کردن دستم فشار وارد میشه از ناحیه آرنج درد میکنه
پیش چندتا دکتر رفتم کورتون هم تزریق کردن ولی درست نشده
عکس ام آر آی هم دارم
سلام جناب تاره عزیز با شماره کلینیک تماس بگیرید و عکس رو برای ما ارسال کنید من در کوتاهترین زمان نتیجه را خدمتتان اطلاع میدهم
بعد از عمل جراحی آرنج نیاز به جلسات فیزیوتراپی هست و آیا پزشک اینو تجویز میکنه ؟
بعد از هر عمل جراحی با توجه به شرایط بیمار نیاز به جلسات فیزیوتراپی میباشد و پزشک این مورد را حتما تجویز خواهد کرد.
هزینه جراحی آرنج چقدر هستش من میخاستم اگر امکان داره این هزینه رو اعلام کنید با تشکر
هزینه های درمان و جراحی بعد از ویزیت و بررسی مشخصات اولیه بیمار تعیین خواهد شد برای گرفتن وقت با شماره کلینیک در تماس باشید.
سلام. لطفا با شماره مطب تماس بگیرید تا در خصوص مقدار آسیب صحبت نماییم و نیاز به بررسی حضوری نیز می باشد.
سلام آقای دکتر ۴ روز پیش به علت شکستگی استخوان مفصل آرنج مورد جراحی قرار گرفتم و امروز دکتر آتل را برداشتند و فقط پانسمان هست دستم از ناحیه مچ و انگشتان شدیدا متورم است آیا این تورم طبیعی است ؟و چقدر برای ب طرف شدن زمان میخواهد با سپاس
با سلام.لطفاً با شماره مطب تماس داشته باشید تا در این خصوص صحبت نماییم.با آرزوی سلامتی برای شما
سلام.
آقای دکتر با عرض خسته نباشید .من ۳ سال پیش ار ارتفاع ۳ متری افتادم و ارنج ومچ دست چپم شکست الان ۱ساله که به باشگاه بدنسازی میرم و فیزیوتراپی و دستم صاف نمیشه .الان با جراحی میشه یا باید تعویض ارنج .صورت بگیره .
سلام.ممنون.باید به مطب مراجعه نمایید بعد از معاینه می توانیم نظر نهایی را خدمتتون ارائه دهیم.تشکر
سلام . سالها قبل ارنجم عفونت کرد پزشک دیر تشخیص داد ارنجم محدودیت حرکتی داره . فیزیوتراپی هم زیاد رفتم تاثیر نداشت . خواستم بدونم به جز پروتز راه دیگه ای هست ؟ مثلا مفصل ترمیم بشه یه طوری بشه دستم تا اخر باز شه اینطور خیلی سختمه دچار افسردگی شدم
سلام.لطفاً با تلفن داخل سایت تماس بگیرید.
سلام درودبیکران. من از بالای درخت افتادم آرنج شکسته اورژانس من منتقل کردم بیمارستان دکترگچ گرفت.حال خشک شده فیزیوتراپ میرم اونجا دکتر معرفی کرد بازم درد دارم. گفتم.ویزیت آنلاین ندارید عکس بفرستم
با سلام.لطفا با شماره داخل سایت تماس بگیرید.ممنون
با سلام و درود خدمت جناب آقاي دکترفرهمندي عزيز،يه سوال داشتم ، آرنج دست راستم استخوان اضافه اورده تقريبا حدود 4 سال و حالا در حين ورزش اذيتم مي کنه خواستم در اين مورد يه مشورت و يه وقت ويزيت بگيرم ممنون ميشم اگه راهنمايي کنيد.
با سلام به آقا فریدون شیرزادی گلم.لطفاً در خصوص مشاوره با تلفن مطب در قسمت تماس با ما که در سایت وجود داره تماس بگیرید و اگر نیاز به درمان هست با همون شماره وقت رزور کنید من در خدممتون هستم.موفق و پیروز باشید.
با سلام خدمتون دکتر ، پسری 25ساله هستم دو سال قبل با موتور زمین خوردم ارنج سمت چپم کامل جا نیفتاده استخوانم یه کم بیرونه سال اول که درد نداشتم حالا در سرما ارنجم درد داره، عکس گرفتم شکستگی نداره کامل حرکت میدم وقتی هم کار میکنم مثلا دوساعت بیشتر حالت انقباض انبساطش خیلی سخت میشه حالت گرفتگی پیدا میکنه دست چپم. خواهشا راهنمایی بفرمایید جناب دکتر باید چکار کنم درست میشه خدا از بزرگی کمتون نکنه ،ایشالا عمر با عزت داشته باشید🙏
با سلام خدمت آقا هادی عزیز.تشکر از اظهار لطف شما.باید به عرض شما برسونم که دست شما نیاز به بررسی و معاینه داره و اگر عکسی هم از دستتون دارید حتما با خودتون بیارید مطب تا حضوری بررسی و درمان مناسب برای شما تجویز بشه.انشاا… همیشه سلامت باشید.
با سلام خدمت دکتر فرهمندی
دست من پس از شکستگی آرنج در زمان جراحی پلاتین قرار داده شد و الان دست من قادر نیست به صورت کامل صاف شده و چرخش دستم محدودیت زیادی دارد در حدی که امکان غذا خوردن ندارم
و از زمان جراحی شش ماه گذشته است. آیا امکان بازگشت به روز اول وجود دارد؟
چرا که از نظر قدرتی نیز ضعیف تر شده است. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید مرسی
سلام و عرض ارادت. اگر ازبیماران ما هستید باید حضوری تشریف بیارید ببینم مشکل چیه و خلاصه پرونده شما را نیز که در بایگانی موجود می باشد باید بررسی گردد. اگر از بیماران ما نیستید و جای دیگر جراحی کرده اید باز باید حضوری تشریف بیارد پرونده تشکیل بشه و نسبت به درمان شما اقدام گردد.ممنون
با سلام
بنده حدودا ۳ ماه از عمل جراحی شکستگی پایین استخوان هوموروسم میگذره. پلاتین توی دستم گذاشتن اما بعد از ۲۵ جلسه فیزیوتراپی هنوز خشکی شدید آرنج دارم و دامنه حرکتی دستم خیلی کم شده. زاویه خم ۹۰ درجه و باز دستم هم ۱۲۰ تقریبا. خیلی نگرانم ورم هم زیاد داره دستم. چکار کنم؟ آیا امکان بهبودی دارم یا دوره طلایی درمانم گذشته؟
سلام. مشکل خاصی نیست با گرفتن وقت و معاینه دست شما مشکل شما نیز در اسرع وقت قابل حل می باشد.نگران نباشید. تشکر
با عرض سلام حدودا یکسال قبل تصادف کردم و همون موقع ارنجم به شدت درد میکرد ولی پزشکا گفتن کوفتگی هست و خودش خوب میشه اما بعد از دو ماه ام ار ای گرفتم و اونجا مشخص شد یه شکستگی جزیی سر استخوان رادیوس بوده و تاندون هم اسیب دیده و در این دوماه اصلا دست من فیکس نبود بهم گفتن بیماری ارنج گلف بازان هست بعد ۲۰جلسه فیزیوتراپی رفتم بعد از اون تزریق کورتون انجام دادم ۲ماه بعد تزریق مجدد ۳۰جلسه فیزیوتراپی رفتم که در فیزیوتراپی شاک ویو نیدل لیزر برام انجام دادن ورزش ها رو هم هر روز انجام میدم در طول این یکسال مسکن های زیادی مصرف کردم اما باز هم جواب نگرفتم و فقط تا زمانی که فیزیوتراپی میرم درد ارنجم کم تر میشه به محض قطع کردن دوباره شروع میشه و در حال حاضر با خم کردن ارنج درد شدیدی از ارنج تا مچ دستم دارم میخاستم راهنمایی کنید درمان بیماری من چی هست متشکرم
سلام. باید حضوراً تشریف بیارید مطب معاینه بشید.حتماً عکس هاتون رو هم بیارید. با منشی هماهنگ کنید و وقت بگیرید.تشکر
سلام آقای دکتر وقت بخیر، من آرنجم دست راستم چند سال پیش توو تصادف شکسته و عمل کردم حالا هم چند سال مانع حرکتی داره آرنج دستم کامل وا نمیشه و اذیتم میکنه چیکار کنم درست بشه
سلام و وقت شما هم بخیر. باید بررسی و معاینه شوید.لطفاً وقت بگیرید و بعد تشریف بیارید مطب.
سلام بنده استخوان اضافی در آرنج دارم اابته فکر کنم از کودکی وجود داشته . ولی چند سالی هست که شدت گرفته و محدودیت حرکتی ب ای آرنج دستم بوجود آمده.
آیا امکان مداوا کامل آن هست و دوران نقاهت آن چه مدت است؟
ضمنا بنده از ویلچر استفاده میکنم بعدا جراحی مشکلی برایم بوجود خواهد آمده یا خیر؟
سلام.حتماً مداوا خواهید شد. باید حضوری معاینه بشید. با مطب تماس بگیرید.
سلام آقای دکتر من ۳۵ سالمه و محدودیت حرکتی ارنج دست راست مادرزادی دارم حدودا از آرنج ۹۵ درجه یا کمی بیشتر دستم باز میشه و اثرات روحی بدی در من گذاشته .ایا برای چنین مشکلات مادرزادی راه حلی هست یا باید تا آخر عمر با این محدودیت جسمی سر کنم؟
سلام.ان شاا… مشکل شما نیز قابل حل است.حضوری تشریف بیارید مطب.قبل از تشریف فرمایی وقت را هماهنگ کنید.ممنون
سلام .من رماتیسم مفصلی دارم .آرنج دستم خشک شده ۱۰ساله تو این وضعیت هستم .شما چه توصیه ایی دارید
سلام. تا معاینه حضوری نشید نمیشه نظر داد. شاید نظرات اینچنینی وضع را بدتر کنه.اگر مقدور است حضوری تشریف بیارید. ممنون
سلام دکتر عزیز
حدود ۱۸ ماه پیش تو شهر رشت جراحی داشتم و سر استخوان رادیوس من پروتز جاگذاری شد الان بعد حدود ۱۸ ماه هنوز درد و تورم تو محل پروتز دارم و اندک فشار و ورزشی متورم تر میشه و تا چندین روز درد دارم
میخواستم بدونم این درد و تورم عادی هست
و اگر عادیه من تا چقدر فشار ،اجازه ورزش کردن دارم؟
سلام به صورت اینترنتی نمیشه پاسخ داد. حتما باید معاینه و بررسی به صورت حضوری باشه. اگر تمایل دارید وقت رزرو بفرمایید من در خدمتتون هستم.ممنون
سلام وقت تون بخیر آقای دکتر.پسرم ۴ و نیم ساله است.گویا شانه دچار دفورمیتی اشپرینگل هست.خراسان توسط دکتر ارتوپد معاینه شد.واقعا سردرگم هستم تعدادی دکتر عرض کردن احتیاج به عمل نداره،عده ای عرض کردن لازمه جراحی بشه.بسیارنگرانم ضمن اینکه زمان داره میگذره.میشه بنده رو راهنمایی بفرمائید؟عکس رادیوگرافی را کجا ارسال کنم خدمت تان
سلام.و وقت بخیر خدمت سرکار خانم گرامی. خدممتون عارضم که باید وقت تلفنیی رزرو بشه و با بررسی و معاینه و دیدن عکس ها به صورت حضوری میشه نظر داد. مطمئناً فرزند شما درمان خواهد شد. امثال این مورد زیاد داشتیم نگران نباشید. ممنون(قبل از تشریف فرمایی لطفاً حتماً تلفنی با من صحبت کنید)
لازمه اضافه کنم مشهد جراح شانه که اطفال رو ویزیت کنن نیافتم آقای دکتر.فرزندم توسط متخصصین ارتوپد و فوق تخصص هایی غیر از شانه ویزیت شد
مشکلی نیست تشریف بیارید حتماً مشکل حل خواهد شد.
با عرض سلام و ادب
حدود ۳۰سال پیش آرنج چپم شکستگی پیدا کرده بعد از عمل کج جوش خورده و انحراف دارد
آیا امیدی هست با جراحی انحراف درست بشه ؟
سلام.لطفا وقت رزرو بفرمایید و حضوری تشریف بیارید تا بررسی بشه. قاعدتاً اصلاح پذیر است.تشکر
سلام جناب دکتر عزیز
رضا هستم ۴۰ ساله از استان گلستان ،حدود ۳۴ سال پیش دست چپم از ناحیه آرنج دچار آسیب (شکستگی) شد و چند مرتبه هم عمل جراحی انجام دادم ولی متاسفانه هم از لحاظ فرم و هم از لحاظ حرکتی دچار مشکل میباشد و این مسائله خیلی صدمات روحی و کاری بهم وارد کرده ،میخواستم ببینم میشه کاری کرد؟
سلام عزیزم.لطفا وقت رزرو بفرمایید و تشریف بیارید باید حضوراً وضعیت دست شما معاینه و بررسی بشه. انشاا… بهبودی حاصل خواهد شد و مشکل خاصی نمی تونه باشه.ممنون
سلامآقای دکتر
من بیست وپنج سال پیش توی کشتی دستم از قسمت آرنج به سمت بیرون برگشت ،بعد از دو ماه گچ گیری در بیمارستان شیراز به حالت عادیی برگشت ولی بعد از اون موقع وزنه زدن بعد از چند حرکت ،با دست دیگه همراهی نمیکنه و دیگه حتی یک کیلورو نمیشه باهاش بلند کرد ، هر چند وقت یکبار دوالی سه هفته اصلا قدرت بلند کردن پاکت میوه رو ندارم، قوزک آرنج نسبت به اون دست بیرونتره ، و وقتی دست رو جمع و باز میکنم صدای خر خر میده ،آیا میشه عملش کرد؟ ،وآیا این حد مشکل نیاز هست عمل بشه یا به ریسکش و نتیجه کار نمیارزه؟( سن 47سال) ممنون
سلام. به شما دوست عزیز. لطفاً وقت بگیرید و تشریف بیارید من حضوراً معاینه کنیم و اگر عکس دارید بیاورید و یا اینجا عکس بگییریم ببینیم دست شما در چه وضعیتی هست. حتماً دست شما قابل برگشت هست و انشاا… بهبودی حاصل خواهد شد.تشکر